HÁBORÚ A NEMZETEK ELLEN!

 

 

Szomorú tény, hogy a társadalom nagy többsége még mindig nem képes felfogni azt a háborút, melyet nem fizikai (lő) fegyverekkel vívnak... Korrupt és hazaáruló politikusaink miatt, a hazánkat módszeres felvásárlók már közvetlenül az életünkre, életterünkre törnek... Mindez a tudjuk kik kezében lévő agymosó média hallgatása, és csalással, megtévesztéssel megválasztott politikusbűnözők tudtával és beleegyezésével történik!

Az ország kifosztása, kiárusítása, a munkalehetőségek felszámolása, az egészségügy és oktatás lerombolása, a vérlázító bankcsalások, és fiktív államadósság után, elérkezett az idő, amikor az életterünkkel, vagyonunkkal
együtt az életünket is el akarják venni!

A világunk egy bődületes hazugság, a társadalmunk egy velejéig rothadt rendszer... Ez már önmagában iszonyatos ELLENÁLLÁST kellene, hogy kiváltson, de a többség némán tűri... Számomra, sokunk számára nem egyszerűen érthetetlen, hanem már egyenesen értelmezhetetlen, hogy az emberek többsége még mindig tűri a rabláncait, és idült vigyorral a képén menetel a vágóhídra... De legyünk őszinték, egyenesen feldühít, hogy a gyermekeik kezét fogva menetelnek a vágóhídra...

Hosszan lehetne sorolni, de a legmegdöbbentőbb, hogy az emberek többsége fel sem fogja a fenti sorok lényegét... Mert, ha felfognák, akkor világszerte százmilliók, Hazánkban pedig százezrek, talán, milliók lennének az utcán változást követelve... És nem egy délután, vagy egy-két nap erejéig, hanem addig, amíg be nem következik a változás!

Ismerjük be, egy végóráit élő, hanyatló korszaknak vagyunk most tanúi, s elszenvedői, melynek tünetei kegyetlenek és brutálisak... Az erre adott népi reakciók sem lehetnek majd mások! A változás sem lesz finomabb... Nem lesz felemelő, nem lesz szép... Pont annyira brutális lesz, mint a korszak, melyet lezár... Azt is biztosra lehet venni, hogy lesznek bőven ártatlan áldozatai is... Ahogy a korszaknak is... Az utolsó időket éljük!

Ez a nagy helyzet, és ne mástól várjuk a megváltást, mert senki nem fog segíteni... Csak magunkon tudunk segíteni... Mert a NÉP kezében a jövő! Mindig is ott volt... ÉBRESZTŐ MAGYAROK!