IDE HIT KELL!

 

 

Ha mindig az ideális körülményekre várunk, akkor sosem fog megtörténni a rendszerváltás… mert nem lesz feltámadás áldozat nélkül... Ide hit kell, itt csak ez segíthet! Egy maroknyi tábor kell ide, amely a nemzeti öntudat hordozója lesz... Egy parányi, de válogatott tábor, amelyet a meggyőződés hallatlan ereje fűt... Egy szívós, letörhetetlen csoport, amely kemény, mint az acél, amely a meggyőződésében legyőzhetetlen erőt hordoz... Amely kezébe tudja venni a nemzet halhatatlan harcát és meg tudja vívni azt minden és mindenki ellen... Maroknyi tábor, amelynek lesz ereje felrázni ezt a Népet és megmutatni a kivezető utat...

 

Vajon ha őseink szellemei lenéznek az égből, ennek a megcsonkolt országnak, többszörösen kifosztott pusztulásra ítélt Népére... ha 1848 hőseinek lelkei végigtekintenek eme Nemzet jelenlegi szánalmasan silány, jellemtelen politikai elitjén... vajon úgy látják-e, hogy ezen emberek irányítása alatt jó ma élnünk, ezek vezényletére helyes ma cselekednünk? Úgy gondoljuk, sőt tudjuk, hogy NEM!

"Sehonnai bitang ember, ki most ha kell, halni nem mer" - mondta Petőfi 1848-ban...

És hogy mi lesz, ha elzavarjuk őket? Miért féltek ettől?
Miért nincs ennek a Nemzetnek önbizalma, hogy képes jobb világot teremteni a mostaninál, hogy talál a jelenlegieknél jobb, vezetésre alkalmasabb embereket maga között? Miért ne tudnánk a nemzethalál felé zuhanásnál jobbat! Csak jobbat tudunk!