MAGYAR FELTÁMADÁS

 

 

Sokan szeretnék már tudni, hogy mikor jön el a Magyar feltámadás... El jön-e egyáltalán, vagy menthetetlenül beleszédülünk abba a szakadékba, ami a Magyarnak nevezett Nemzet sírja is lesz egyben??

 

Erre azt mondjuk - semmi okunk hitehagyottan összeroskadva beletörődni a reménytelenségbe, és várni az elkerülhetetlen végzetet... Igenis mindig van lehetőségünk HARCOLNI, és lehet hinni a győzelemben… Olyan korban élünk, ahol HŐSÖK születnek... és ahol a bátorság, a Haza iránti elkötelezettség, s az áldozathozatal elengedhetetlen a Nemzet túléléséhez… Az utolsó időket éljük…

A Hazának most nagy szüksége van a Hősökre, legyen az Nemzeti radikális, Gárdista, Betyár, Hungarista, Otthonvédő, vagy egyszerűen egy Hazáját féltő Honfitársunk... A CÉL EGYESÍT, s majd ez az ERŐ kovácsolja igazi egységgé a NÉPI ELLENÁLLÁST… Szentül hisszük, és tudjuk, hogy eme szövetségek fogják beindítani az IGAZI Nemzeti Ellenállás motorját!


Meg kell végre értenie mindenkinek, csak az emberekben elültetett félelem tartja még életben ezt a népirtó, ország, s nemzetromboló rendszert... És ha ez megtörik, ha képesek vagyunk leküzdeni félelmeinket, akkor máris GYŐZTÜNK, és DIADALT ARATHATUNK!