Üzenet a bankároknak!

 


Magától értetődig, hogy előbb vagy utóbb a NÉPNEK nem lesz más lehetősége, mint VADÁSZIDÉNYT BEJELENTENI A BANKÁROKRA! Úgy fognak vadászni rájuk, mint minden veszélyes és rossz okozójára, AMIT IRTANI KELL!

Ők jelentik a dögvészt és a pestist, mint valami súlyos járványt! Ők jelentik a tüzes vizet és a sárgalázzal fertőzött takarókat a mindennapi élet rezervátumaiban! Ők azok, akik régóta okozzák az emberiség problémáinak többségét, és alig van versenytársuk a mindenütt jelenlévő nemtörődömség és megvalósulhatatlan álmok kivételével…

Nincs olyan érv, amivel szimpátiát lehet kelteni azokkal a bankárokkal szemben, akik az emberek elleni erőszak mögött bujkálnak, vagy azt finanszírozzák… NAPJAIK MEGVANNAK SZÁMLÁLVA! És láthatóan nincs semmilyen kulcsuk a meneküléshez!

NINCS KEGYELEM azoknak a b
anksztereknek, akik szándékosan nem gyakoroltak kegyelmet a koldussal, nyomorékkal, bénával szemben... és akik mindenkit elpusztítanak, aki nem tartozik közéjük! Csak egy kiutat találok a bankszterek számára - KIFELÉ AZ ÉLETÜNKBŐL! És addig kell menekülniük, amíg a POKOL KAPUJÁT ÁT NEM LÉPIK... ahol újra egyesülhetnek a bankárok vezérével!

Az ítélet a Föld alól fog kiáltani feléjük, amelyen most sétálnak és szabadon fosztogatnak... Hatalmuk most félelemben és rettegésbe torkollik! Mostanáig biztonságban tartotta őket a rendszerük... ez a korrupt rendszer egyfajta életszínvonalat biztosított egészen eddig a harácsolóknak... ÉS NEM LESZ ELEGENDŐ RENDŐR ÉS KATONA AHHOZ, HOGY LECSILLAPÍTSÁK MINDAZT, AMI EZUTÁN JÖN!