A készpénz-nélküli társadalom megérkezett

2013.07.24 16:48
TOTÁLIS KONTROLLRA... ÉS KÉSZPÉNZ-NÉLKÜLI VILÁGRA KÉSZÜL A SÁTÁN HATALMA !!!

"A készpénz-nélküli társadalom megérkezett!

A világ pénzrendszere drámai változásokon megy keresztül napjainkban. A készpénzhasználat sok tekintetben már a múlté. Digitális világunkban lassan napi szinten hallunk olyan kormány vagy banki intézkedésekről, amelyek célja a készpénzhasználat fokozatos visszaszorítása vagy teljes felszámolása...

Ma még sokan idegenkednek a láthatatlan vagyonukhoz hozzáférést biztosító chipes kártyáktól. Egyelőre még a készpénz az uralkodó fizetőeszköz, de a helyzet drasztikus ütemben változik.

A gazdasági válságok mellett, a különböző háborúkat, lázongásokat, és félelemkeltő hadjáratokat kihasználva terelik a világot a globális karámba. Ezek nélkül a radikális változások nélkül a helyzet túlságosan lassan halad a hatalmi elit számára szükséges irányba. El kell érniük, hogy az emberek, végső kétségbeesésükben, minden fenntartásukat félredobva öleljék keblükre megmentőjüket.

Az Antikrisztus lesz az új gazdasági rendszer értelmi szerzője, amivel ígérete szerint kirántja a világot a gazdasági szakadékból. Azonban mint minden mentőcsomagnak, ennek is ára lesz. Ezúttal a 666-os számmal fémjelzett „Fenevad Bélyegének” a jobb kézen vagy homlokon történő viselését kérik cserébe.

Akármilyen technológiát képvisel is majd ez a „bélyeg”, viselőinek minden lépését képesek lesznek nyomon követni a segítségével..."