AZ AUTÓSOK FOSZTOGATÁSA EGY NAGYOBB FOKOZATBA KAPCSOL

2013.07.24 09:58

AZ AUTÓSOK FOSZTOGATÁSA EGY NAGYOBB FOKOZATBA KAPCSOL !

"Ezt el tudta intézni Pintér: egy évvel korábban munkába állhatnak az új traffipaxok!"

"Az ORFK jövő tavaszig mintegy félezer modern sebességmérő beszerzését tervezi. Lesz köztük olyan, is, ami még a biztonsági öv használatát is ellenőrzi majd.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az idén 165 mobil sebességmérő, jövő április végéig pedig legalább 300, legfeljebb 365 fix telepítésű komplex közlekedési ellenőrzési pont (KKEP) beszerzését tervezi - közölte az ORFK az MTI-vel.

A Népszabadság pénteken írt arról, hogy információik szerint az eredeti, 2015. márciusi céldátum helyett már jövő tavasszal munkába áll több mint félezer modern sebességmérő. A lap forrásai szerint Pintér Sándor belügyminiszter döntése volt, hogy az eredeti határidőnél korábban el kell kezdeni a berendezések telepítését.

Uniós források felhasználásával a kormány 12,5 milliárd forintot költ a többfunkciós sebességmérők beszerzésére - írta a lap. Az újfajta traffipaxok nem csak sebességet mérnek. Nagy felbontású kameráik több más szabálysértést is képesek dokumentálni, mint például a szabálytalan sávváltást, a leállósáv jogszerűtlen használatát, a tiloson való áthajtást, a biztonsági öv használatának elmulasztását. Az ORFK az MTI-vel azt közölte, hogy a projekt 2015. március 31-én zárul..."

forrás : https://kuruc.info/r/2/115253/