LEJÁRATNÁ AZ OTTHONVÉDŐKET A FIDESZ KÖZELI MÉDIA

2013.07.24 20:26
LEJÁRATNÁ AZ OTTHONVÉDŐKET A FIDESZ KÖZELI MÉDIA !

"Szigetszentmiklós tegnap óta a hazai és nemzetközi sajtó érdeklődésének homlokterébe került.

- A Kövér família felszívódott! -

Tegnap délután négykor vette kezdetét a Fidesz számára a rendszerváltás óta legszégyenletesebb párt és RENDSZERELLENES népi akció.

A “Nem adom a házamat” otthonvédő csoport által a Facebookon szervezett hitelementő demonstráció részvevői felverték sátrukat a Kövér birtok határán, hogy három napos éhségsztrájkkal tiltakozzanak. A magyar országgyűlés döbrögista elnökének háza elé megszervezett tiltakozó éhségsztrájk résztvevői alapszándékképpen a banki adósok kifosztása ellen kezdtek akcióba!

Ám az már a szerveződés néhány nappal ezelőtti indulásakor látszott, hogy a dolog nem áll meg a bankdiktatúra ellenességnél. Több vált belőle! Rendszerellenes élet kapott az ügy.

A “Nem adom a házamat” otthonvédő csoport kezdeményezéséhez azonnal becsatlakozott a radikális fellépéseiről hires “Koppány csoport”-valamint a “Mozdulj Magyarország” mozgalom!
A netes szerveződéshez az akció indulásáig mintegy nyolcezren csatlakoztak egyénileg szimpatizánsként, és szinte valamennyi otthonvédő csoport jelezte támogató szimpátiáját a kezdeményezéssel..."