Vészharangot kongat Amerika az al-Kaida miatt!

2013.08.03 10:43

 

Vészharangot kongat Amerika az al-Kaida miatt!

ÚJABB ÖNMERÉNYLET ???

 

Vészharangot kongat Amerika az al-Kaida miatt

 

Biztonsági figyelmeztetést adott ki az Egyesült Államok pénteken világszerte, amelyben lehetséges terrortámadásokra hívja fel az amerikai állampolgárok figyelmét, különösen a Közel-Keleten és Észak-Afrikában.

 

A külügyminisztérium közzétette, hogy a birtokukban lévő adatok alapján az al-Kaida nevű nemzetközi terrorszervezet és a hozzá köthető csoportok támadásokat terveznek a Közel-Keleten és vonzáskörzetében. Az Arab-félsziget támadás célpontja és kiinduló pontja is lehet, és a terrorcselekményeket valószínűleg augusztus hónapban kísérlik meg.

 

A pénteken kiadott közlemény arra figyelmezteti az amerikai állampolgárokat, hogy különös körültekintéssel utazzanak a tengerentúli területekre. Mindenkinek azt ajánlja, hogy iratkozzon fel a külügyminisztérium biztonsági figyelmeztetésekről szóló online hírlevelére, és jelentkezzen az adott ország amerikai konzulátusán.

 

Emellett felhívják a figyelmet arra, hogy leginkább a közlekedési eszközök és az idegenforgalmi infrastruktúra létesítményei ellen várható terrortámadás.

 

Egy nappal korábban az Egyesült Államok biztonsági okokból huszonegy amerikai nagykövetség és konzulátus bezárását rendelte el vasárnapra. Egy amerikai tisztségviselő elmondta, hogy mindkét intézkedést ugyanazokra a titkosszolgálati értesülésekre alapozták.

Marie Harf külügyi szóvivő csütörtökön elmondta, hogy "elővigyázatossági intézkedésről" van szó. - Vasárnap után az amerikai kormányzat felülvizsgálja, hogy melyik zárva tartó nagykövetséget nyitják meg újra – folytatta a szóvivő, aki nem zárta ki, hogy a bezárás több napig tart.

 

A külügyminisztérium pénteken közzétette a vasárnap zárva tartó amerikai létesítmények listáját, ezek között található többek között az iraki, szaúd-arábiai, egyiptomi, bangladesi, afganisztáni, líbiai, jemeni és szudáni diplomáciai képviselet.

Az Egyesült Államok különösen ügyel a nagykövetségekre és a konzulátusokra vonatkozó biztonsági intézkedések szigorú betartására a bengázi konzulátus elleni 2012. szeptember 11-i támadás óta, amelynek következtében életét vesztette a nagykövet és másik három amerikai állampolgár."

 

Forrás : Vészharangot kongat Amerika az al-Kaida miatt

 

A WTC-s ÁTVERÉS - Videó :  A 9/11 - WTC-s átverés!