KÖZLEMÉNY! 

 

 

Az Ellenállás Oldala Rendszerváltó Mozgalommá alakult! 

 

Mert úgy gondoljuk, hogy hiteles és megvalósítható CÉL nélkül semmiféle kezdeményezés nem vezet sehová... Világossá kell végre tenni azt, hogy a rendszer teljes lerombolása, megsemmisítése nélkül soha nem fog ez az Ország és Nemzet talpra állni! 

 

De legyőzni csak akkor lehet a Rendszert, s hatalmat, ha semmibe veszed a szabályait... Mert valódi győzelmet és változást elérni „demokratikus” játékszabályok betartásával NEM LEHET!


Ez a jelenlegi népellenes és kifosztó Rendszer, s hatalom a hazugságra, az erőszakra és megtévesztésre épül... de ha az igazságot és a JOGOS ELLENÁLLÁST állítjuk vele szembe, és ezt képviseljük mindenféle megalkuvás nélkül, akkor előbb vagy utóbb vereséget fog szenvedni, és alul marad!

 

Nemzetünk jövője érdekében mostantól bizony áldozatokat is kell hozni, ahogyan azt Őseink még pontosan tudták... mert életre-halálra kell megvívni ezt a HARCOT!


A rendszer és a hatalom természetesen nem fogja végignézni ölbe tett kezekkel, hogy megsemmisítik... küzdeni fog minden rendelkezésére álló eszközzel, és nem lesznek határok... De ez minket nem riaszt el, mert nem mutathatunk gyengeséget, mert aki gyengeséget mutat és megalkuvó, az kudarcot vall, s elvész... Aki pedig meghátrál, azt bedarálja a rendszer!

 

Mindezek fényében kulcsfontosságúnak tarjuk, hogy Az Ellenállás Oldala és Csapata támogasson minden olyan szövetséget, kezdeményezést, ami előrébb mozdíthatja a teljes és igazi rendszerváltás folyamatát... Mert a rendszer legyőzése jelentheti csak a valódi rendszerváltást! Csak közösen győzhetünk!