KÖZLEMÉNY!

 

 

Az utóbbi időben jó néhány privát levelet kaptunk, és sokan érdeklődtek Mozgalmunk tevékenységéről, céljairól, jövőbeli terveiről, stb… Akkor itt megragadjuk az alkalmat - ami egyben időszerű is - és mindezekre megpróbálunk kielégítő, elfogadható válaszokat adni...
 

Mozgalmunk csakis színtiszta Magyar érdekeket szolgál, és csak a Magyar Nép érdekében cselekszik, mert felelősséget érzünk Népünk irántMi Harcosok vagyunk, nem kötődünk pártokhoz, nem keresünk politikai karriert, se nem törünk a jövőben politikai babérokra... Az igazságot szolgáljuk, a hazugságot és a bűnt ostorozzuk!

2006 óta vagyunk jelen az utcán, és a magunk módján, a magunk eszközeivel - névtelenül, kerülve a hírnevet - küzdünk, Harcolunk a rendszerváltásért… Ugyanis elsődleges céljaink között szerepel az IGAZI RENDSZERVÁLTÁS! És kizárólag pártok nélküli rendszerben képzeljük el a jövő Magyarországát!

Hisszük, hogy a jövő a pártok nélküli rendszer, mert úgy gondoljuk, hogy ha egy rendszer nem tetszik, vagy már nem működik, akkor le kell váltani!... Sziklaszilárd meggyőződésünk, hogy a rendszer teljes legyőzése jelentheti csak a VALÓDI RENDSZERVÁLTÁST!


Olyan időket élünk, ahol HŐSÖK születnek, és ahol a bátorság, a Haza iránti elkötelezettség, s az áldozathozatal elengedhetetlen már a Nemzet túléléséhez… Hiszen ma már olyan szintre léptünk, ahol kisebb-nagyobb tüntetésekkel, zavargásokkal nem lehet egy jobb világot, s egy jobb Magyarországot kiharcolni…

Egyetlen lehetőségként látjuk az önvédelem okán megindított SZABADSÁGHARCOT, mely ÖSSZNÉPI TÁMOGATÁSÚ… A hangsúly az össznépi támogatáson van, mert nélküle csak zavargás minden belső hatalmi harc… Ha ezek a feltételek megvalósulnak, akkor beszélhetünk majd tényleges rendszerváltásról, ahol a hazaárulók, a népnyomorítók, a kollaborálók és a bűnösök AZ UTOLSÓ ÍTÉLET TŰZÉBEN FOGNAK ELÉGNI!