Bankok éjszakája – Országos bankplakátolás...

2013.08.09 10:27

 

Bankok éjszakája – Országos bankplakátolás...

 

- Péntek éjjel… “Egy időben az ország minden részén! Ebbe bele fognak őrülni!”

 

…”Papír, ragasztó lesz nálunk. A biztonság kedvéért beteszünk néhány tojást, paradicsomot, és vörös festéket is. Nem baj, ha nálatok is lesz!”

 

…”Nem csak bankplakátolás lesz, hanem bankLAPÁTOLÁS is – úgy érzem, úgy látom…”

 

…”…Itt az idő abbahagyni a zsarolás minden formáját. Tudjátok meg, hogy több gépen sok embernél van lementve a bankvezérek, politikusok, végrehajtók, és kiszolgálóik lakáscíme… A néphatalom leírt már benneteket.”

1.

Mutassuk meg a csalóknak, hogy hiába bújnak a politika, és a rendőrség szoknyája alá, mi akkor is kiragasztjuk, ha ki akarjuk ragasztani!

 

Követeljük a végrehajtások, és kilakoltatások azonnali leállítását! – Követeljük a devizahitelek teljes eltörlését!

 

Követeljük az emberek kártalanítását! (Kártalanítás összegére a folyósított összeggel megegyező összeget javaslom adómentesen).

 

Követeljük a csalók, kifosztók, és bűnrészeseik felelősségre vonását!

 

Én megyek! Én el merem mondani szóban, és írásban is a véleményemet. Döntsd el, hogy Te megcsinálod-e a környezetedben lévő bankoknál. Elég volt a maszatolásból!

 

Nálam lesznek feliratok, ragasztó, paradicsom, piros festék, és talán még záptojás is. Egy időben az ország minden részén! Ebbe bele fognak őrülni!…

 

Én kb. 20 órakor elindulok bankokat plakátozni. Akár reggelig is tarthat! Gyakorlatilag csatlakozom az országos eseményhez. Megyek akkor is, ha ez néhányaknak nem tetszik. Megyek akkor is, ha a bankok seggét nyaló hatalom ezt rossz szemmel nézi!

 

Ha kell engedetlen leszek! Polgári engedetlen! Én kimondom, és ha kell, (már pedig úgy tűnik kell), ki is ragasztom a véleményemet! Senkit nem fogok lebeszélni arról, hogy ő maga is tegye ugyanezt! Akár együtt is mehetünk! Papír, ragasztó lesz nálunk. A biztonság kedvéért beteszünk néhány tojást, paradicsomot, és vörös festéket is. Nem baj, ha nálatok is lesz! (Nehogy kevés legyen)…

2.

Bankok!

 

…Itt az idő abbahagyni a zsarolás minden formáját. Tudjátok meg, hogy több gépen sok embernél van lementve a bankvezérek, politikusok, végrehajtók, és kiszolgálóik lakáscíme.

Néhányatoknál mindenképpen meg fogunk jelenni hamarosan. A többieknél attól függ, hogy folytatjátok-e az aktivisták családjainak a piszkálását, zsarolását…

 

…Pénteken minden körülmények között ki lesznek plakátolva a bankok. Rajta lesz az igazság bélyege. Országszerte számtalan fiókon…

Teljesen mindegy, hogy a rendőrséget rá tudjátok-e venni arra, hogy védje a kirakataitokat.

Remélhetően megkapom a rendőrség jogi állásfoglalását azzal kapcsolatban, hogy a járőrök megakadályozhatják-e, hogy véleményt nyilvánítsunk plakát kiragasztásával. Ettől függ, hogy titokban, vagy nyíltan fogjuk-e tenni. Mindenképpen megtesszük!

 

Meg fogjuk alázni a mocskos kifosztókat! A jelen lévő médiák pedig meg fogják örökíteni mindezt… Mindaddig folytatjuk, amíg a végrehajtásokat, és a kilakoltatásokat le nem állítják. Utána jöhet az eltörlés, és a kártalanítás!

Most még csak plakát, de hamarosan más is fog következni. A néphatalom leírt már benneteket.

Csaltatok, fosztogattatok, zsaroltatok. Gyilkoltatok! Jobb, ha pakoltok!

HaJrá!

 

Részlet egy kommentből:

Szőnyi Bartalos Mária: …”Nem csak bankplakátolás lesz, hanem bankLAPÁTOLÁS is – úgy érzem, úgy látom…”

Források: 1. “Országos Bankplakátolás” Fb oldal - 2. A Nem adom a házamat mozgalom Fb oldala

Összeállította: Szabad Riport Tudósító Iroda

Kapcsolódó anyag: A bankok éjszakája – Nagy éjszakai plakátragasztó verseny, a bankok bejáratánál

 

Forrás : Bankok éjszakája – “Országos bankplakátolás – Az igazság bélyege!”